søndag 10. april 2016

helsvart dag...

Skal, skal ikke..? Skal jeg orke å bruke krefter på å skrive på bloggen? Eller skal jeg bare la det vær..? Men tankene vil ut, så da er det bare å få skrevet det ned. 
Det var en helsvart dag i går. Jeg gikk skikkelig på en smell. Etter vi kom hjem fra den fantastiske ferien vår, var jeg totalt utslitt! Så var det rett på arrangering av barnebursdag da min "lille" skatt fylte 8 år den 07.april. Fredag hadde eldstesønnen min en kontrolltime på sykehuset, men bilen streiket så jeg måtte gå til skolen for å hente han og stresse for å få noen til å hjelpe oss derfra. Det ordnet seg på et vis..! Deretter "voksenselskap" fredag kveld, etterfulgt av vårdag på skolen i går formiddag, og så sa det bare nok! 
Jeg var utslitt, sint, frustrert, oppgitt og veldig veldig lei meg. Det ER ikke lett å holde på humøret når kroppen streiker og man egentlig ikke orker noenting!
Men det er godt å få det ut også, jeg tror kanskje man trenger å gå på en sånn smell av og til også, for å kvitte seg med litt "drit".
Jeg gikk en tur etterpå, aller helst hadde jeg nok trengt hvile, men jeg orker ikke det heller når jeg føler alt stritter i mot, orker ikke å legge meg ned og gi opp. Men har et stort behov for å reise meg og kjempe videre!
I dag har jeg hatt en bedre dag. Det var tungt å komme igang, men jeg har tatt det i et veldig rolig tempo!
Det var fotballturnering i dag, og sånn hadde jeg det der; 
Han som skulle spille kampene var helt i en annen verden, og det var ikke fotballverden! Han var mer opptatt av å se på måkene og hendene sine.. så det spørs om fotballkarrieren hans kanskje snart er over.
Her er gullet i pausen; 

Min bror hentet oss etter kampene, og ble med inn på en kopp kaffe. Det var veldig koselig! Så fikk jeg solet meg litt i en solstol i vinterhagen. Varmere enn Syden var det der! Fant også ut i dag at jeg nok må begynne å gå med caps. Det er ikke nok med solbriller, da lyset likevel blir for skarpt for meg! 
Jeg fikk meg en fin liten tur med guttene og hundene også i ettermiddag, og jeg er glad for at jeg klarer det! :-)
Nå satser jeg veldig på en rolig uke med mye hviling ♡
~anja~


mandag 4. april 2016

Fjellgeit, jeg?

På tide med en oppdatering? Er nå på vei hjem fra en fantastisk uke på Sørlandet. Det er sikkert noen som lurer på hvordan det har gått, mens andre igjen ikke kunne brydd seg mindre :-) 
Det har vært en bra uke. En uke der både voksne, barn og hunder har koset seg, masse! Vi har vært på badeland i Langesund der min kjære og ungene konkurrerte om å komme fortest ned vannsklien. Det var nok han far som gikk av med seier! Jeg holdt meg til å flyte rundt i bassenget, siden forrige gang jeg prøvde meg på sklien måtte slite i flere dager med en ekstremt smertefull nakke. 
På Facebook vant jeg et påskeegg med litt godteri og to billetter til Bø sommarland. Dette fikk vi også hentet på VisitTelemark i Skien. 
Ellers gikk dagene fort med geocaching-turer. Vi var inne i Risør, på tur i bunkerser og på Risør-flekken. Vi var rundt omkring i Tvedestrand, og vi var på tur inn til jettegryta på Sild. 

Som sagt før; jeg elsker å være ute i naturen. Og nå med den nye hobbyen geocaching, er det så artig at jeg spretter rundt som en fjellgeit og glemmer alt av smerter og utmattelse. Nesten iallefall...
Men én ting er sikkert, det kjennes godt på kroppen morgen og kveld spesielt. Kroppen har vært ekstremt stiv, øm og støl denne uken. Tidvis kan det kjennes ut som om jeg er skambanket. Og jeg beveger meg som en gås i trapper og opp og ned på stoler.
Nå har det vært en tung tur hjem. Etter utvasking av hytten har jeg vært plaget med sterke smerter det meste av turen hjem. Til slutt ble det vanskelig å klare å holde ut hodesmertene og de brennende øyne. Hodepinen gav meg også kvalme, men det hjalp litt med en Fenazon-koffein sterk. 
Siste biten hjem hadde vi glede av en nydelig solnedgang!