onsdag 23. november 2016

Crappy bursdag..

Nå har jeg ikke tall på hvor mange som gratulerte meg med dagen i går. Jeg er imponert over hvor mange som tar seg bryet å gi meg en gratulasjon. Jeg tenker at selv om det er BARE Facebook, så må det da bety NOE? Hvis ikke de bryr seg noe i det hele tatt, så gidder de vel ikke gratulere med dagen heller? Nå er det sånn at en del av de som skrev, både på Facebook og på SMS, håpet at dagen min hadde vært super eller at dagen min skulle bli fin osv. Det skulle selvfølgelig jeg også håpe, og jeg skriver det til andre selv. Jeg tar selvfølgelig med i betraktningen at det slett ikke er sikkert at dagen blir det. Men er det "innafor" å svare; nei, dagen har vært dritt?
Noen fikk en litt pyntet versjon av meg, mens andre føltes det enklest å bare svare takk, med er smil.
Jeg bryr meg egentlig ikke, dette er ikke den verste bursdagen jeg har minne om å ha hatt. Dagen er bare en vanlig dag, som alle andre dager. Denne var ekstra tung å komme igjennom. Ikke pga at det var min bursdag, men dagen i seg selv var bare stress fra ende til annen. Det hjelper ikke på å komme på verkstedet for å hente bilen og få en regning på over 21.000,- slengt i trynet. Nå fikk vi regningen ned i 17.511,-, fordi vi følte oss grundig lurt i hele saken, og han som stod der antageligvis fikk om ikke annet et ørlite stikk av dårlig samvittighet. Men 17.000,- er mye nok penger det! Og det gjør det ikke bedre at det er rett før jul. I tillegg velter det litt på et annet prosjekt vi holder på med, men det er sånn livet er. Heldigvis har jeg noen utrolig snille og gode foreldre som trår til og hjelper med regningen. 
Jeg har hatt smerter i dag, fikk ikke slippe unna de, og særlig har vel hodepinen vært mest plagsom i dag. I skrivende stund er det hofte og kne som plages verst, men bursdagen er over.
Jeg har knapt sett noe til min samboer i dag. Vi fikk vel kanskje 5 minutter med litt brownies og stille kos rundt bordet med litt pakke-åpning. Og ellers var stemningen til å ta og føle på. Og ikke i noen god retning. Dette er personlig innen familien, og ikke noe jeg skal skrive om her. Men det har ikke noe med forholdet meg og min samboer imellom direkte! Så ikke det blir spekulasjoner om det! Det er en sak som tynger for oss akkurat nå, men det vil komme en eller annen løsning, før eller senere. På lørdag er det "min" dag. Det blir tungt før, og det blir tungt etter, men lørdag kveld skal være bra uansett. Da vil jeg ha mine nærmeste rundt meg for å feire. Jeg har hatt en crappy bursdag, men ingen grunn til å sette seg ned og være deprimert av den grunn. Jeg smiler fortsatt!! Og det hjalp jo på en crappy dag å få litt gaver og alle disse fantastisk varmende gratulasjonene 😉